A TV2-höz igazolhat Betlen János

2015.09.24. 08:39

A Blikk szerint a Napkelte volt műsorvezetője Betlen János, hamarosan visszatérhet a képernyőre, mégpedig a TV2-nél. Betlen elismerte, hogy nyáron készített próbafelvételeket egy beszélgetős, és egy vitaműsorhoz, de szerinte egyáltalán nincs szó arról, hogy visszatérne a képernyőre. Azt mondta, ezek a próbafelvételek csak ahhoz kellettek, hogy a televízió felmérje, szükség lehet-e egy ilyen jelegű műsorra a jövőben és ő csak szívességből vállalta az egészet. A a felvételek Andy Vajna tervezett online tévéjéhez készültek.

Betlen Gábor és Orbán Viktor az m1 televíziónak készített interjú felvételén a Miniszterelnökségen, 2011. december 10-én.
Betlen Gábor és Orbán Viktor az m1 televíziónak készített interjú felvételén a Miniszterelnökségen, 2011. december 10-én.
Fotó: Szigetváry Zsolt

Most viszont, hogy kitudódott, az Andy Vajna filmbiztos tulajdonában álló Magyar Broadcasting Co. Kft. megveheti a TV2-t, a Blikk szerint szinte biztosra vehető,hogy a próbafelvételek már a struktúraváltás utáni TV2-höz készültek. Betlen ezt egyébként cáfolta. A műsorvezető régóta nincsen képernyőn, jelenleg szerkesztőként dolgozik az MTVA Világ című műsoránál.

Betlen még 1969-ben kezdett rádiózni, dolgozott a Tévés Négyes című műsorban, a köztévé Híradójának és vezette a Záróra című műsort is, a Napkeltének pedgi 1992-től megszűnéséig a műsorvezetője volt.