Szűcs László vezeti a Viacom regionális kommunikációját

2015.09.25. 15:51

Szűcs Bartosz Witak, a Viacom Közép-Kelet Európáért és Izraelért felelős vezérigazgatójának közvetlen irányítása alatt felügyeli a társaság kommunikációját a közép-kelet-európai régió 13 országában. Korábban média-szakújságíróként dolgozott, majd 14 éven át a UPC Magyarország pr- és kommunikációs igazgatójaként tevékenykedett és elnökségi tagként részt vett a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség munkájában is. 

A Viacom egyre fontosabb szereplője a térségnek is, ehhez méltóan szeretnénk tovább növelni a vállalatcsoport és médiaportfoliójának, illetve televíziós márkáinak az ismertségét és reputációját

– mondta Szűcs László.

A Viacom International Media Networks a világ egyik legnagyobb médiavállalata, amely a kelet-közép-európai régióban is kiterjedt jelenléttel rendelkezik. Magyarországon a Viacom működteti az egyik legjelentősebb kábeltelevíziós portfóliót: kínálatának része a harmadik legnézettebb kábelcsatorna, a Comedy Central, a legnépszerűbb gyerekcsatorna, a Nickelodeon, a VIVA az MTV, valamint a filmbarátoknak szóló családi mozicsatorna, a Paramount Channel.