Itt van a legmeghatározóbb médiaszemélyiségek listája

2015.10.21. 17:15

Marketing&Média ebben az évben is , most már hatodik alkalommal összeállította a digitális piac 25 legmeghatározóbb személyiségének rangsorát, amin két indexes is található, a főszerkesztő Dudás Gergely, és a tartalomfejlesztési igazgató Szabó Zoltán.

A lista élén a tavalyihoz hasonlóan ismét a Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlay-Fischer Ádám állnak. Második a Jófogás.hu irányítója, Palocsay-Zubor Géza, a lista történetében először pedig nő is bekerült az első tízbe, mégpedig Bánhegyi Zsófia, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója, a 11. helyre pedig D-. Tóth Kriszta, a wmn.hu főszerkesztőjeként.  

Negyedik helyezett lett Dudás Gergely, az Index főszerkesztője, akit a 444.hu főszerkesztője, az Index egykori főszerkesztője, Uj Péter követ. A legnagyobb forgalmú hazai online kereskedőcég, az Extreme Digital vezérigazgató-társalapítója, Várkonyi Balázs hatodik, Fehér Gyula, a Ustream egyik alapítója idén a hetedik helyen végzett. Nyolcadik Novák Péter, a hasznaltauto.hu ügyvezető igazgatója, a kilencedik helyet egy alapító-innovátor, a Misys Digital Channels üzletágának ügyvezetője, Vinnai Balázs foglalja el. Egy másik topvezető is helyet kapott a legjobb tízben Kovács Zoltán, a Dentsu Aegis Network Hungary ügyvezetője pedig tizedik lett. Szabó Zoltán a tizennyolcadik helyen szerepel az Index2 vezetőjeként.