Márk
13 °C
28 °C

A pornósztár James Deen tagadja a nemi erőszak vádját

2015.11.30. 11:58

Még szombaton robbant a hír: az egyik híres pornósztár, Stoya a Twitterén nemi erőszakkal vádolta exbarátját és kollégáját, a felnőttfilmes körökön túl is ismert James Deen pornószínészt.

Az eset a Jezebel szerint évekkel ezelőtt történt, és nem is egy pornófilm forgatásán, hanem otthon, amikor még együtt éltek (2014-ben szakítottak).

A Jezebel most már arról ír, hogy Deen vasárnap hivatalosan is visszautasította az erőszak vádját a saját Twitter-oldalán:

Példátlan és szörnyű vádak értek a közösségi médiában. Szeretném megnyugtatni az összes barátomat, rajongómat és kollégámat, hogy az állítások valótlanok, rágalmazások. Tisztelem a nőket, és tisztelem a munka és a magánélet határait is.

A pornóiparban azonban sokan Stoya pártját fogják és nem Deenét. Többek között az ismert pornószínésznő, Kayden Cross is, aki Stoyával együtt működteti a Trenchcoatxot.

A napokban ráadásul több aktív és visszavonult pornószínésznő is közölte a médiával: James Deen velük is erőszakoskodott, és olyan dolgokat kért tőlük, amikre ők határozottan nemet mondott. Tori Lux a Dailybeastnek mesélt a 2011-ben történtekről, Kayden Kross pedig talán további olyan pornószínésznőkről is tud, akikkel Deen erőszakoskodott.