Gigászok csatája: az Igazából szerelem küzd a Reszkessetek betörőkkel

Karácsonyi tévéajánló

2015.12.24. 08:22

A karácsonyhoz és a szentestéhez annyira hozzátartozik Vuk története, hogy rögtön két csatornán is megnézhetjük: 13:25-kor a TV2 leadja az egész filmet, úgy ahogy van, míg a közszolgálati kettes, a sima kettes, az m2 a rajzfilmváltozatot sugározza, 14:25-kor éppen a harmadik résznél tartanak majd. 

És a duplázásoknak ezzel még nincs vége, a Sztárom a páromat is kétszer lehet megnézni: egyszer még délután, kaja előtt 14:55-kor izgulhatjuk végig Hugh Grant és Julia Roberts szerelmét, majd 01:00-kor még egyszer leadják, hogy legyen min elaludni. 

A Dunatévére most is lehet számítani, mint a magyarok megmentőjére: 16:10-kor leadják a Romy Schneider főszereplésével készült Sissi - A magyarok királynéja című német romantikus filmet. 

De a délutánt a Viasaton is tölthetjük: 16:15-kor kezdődik az E.T. - A földönkívüli, amit a port.hu úgy foglal össze, hogy "A békés szándékú látogatók menekülni kénytelenek, ám "valaki" lemarad a távozó űrjárműről." Ezután kénytelenek leszünk valami mással foglalkozni, mert egészen 18:35-ig nem lesz semmi érdekes a tévében, ekkor viszont kezdődik a Cool tévén az Őrült, dilis, szerelem, ami nem más, mint korunk Igazából szerelemje, és még Ryan Gosling is szerepel benne, mit szerepel, FÉLMEZTELENRE VETKŐZIK. 

Persze maradhatunk a klasszikusoknál 18:45-kor Wall-e kezdi kitakarítani a világégés után hátramaradt bolygót, de ez is csak figyelemelterelés, hogy legyen mivel foglalkozni, amíg 20:25-re végre kezdetét veszi a Reszkessetek, betörők!. Az ajándékozást és az étkezést tehát eddigre mindenképpen be kell fejezni! 

Persze akik unják már Kevin McAllister kalandjait, azok megnézhetik az Igazából szerelem igazi változatát, ezt 21:00-kor szabadítja ránk a Viasat 3. Vagy még egy Hugh Grant film, a Négy esküvő és egy temetés, ami szintén klasszikusnak számít, pedig szerencsére semmi köze a karácsonyhoz. A Dunatévével visszatérhetünk a kontinensre: ők az elmúlt évek legnagyobb kasszasikerét, az elképesztően vicces Életrevalókat választották a karácsonyi menüről, 21:20-kor kezdődik a film. 

Éjszaka megint nehéz helyzet elé nézünk: egyrészt megnézhetjük még egyszer a Sztárom a páromat, ami azért elég csábító ajánlat, híszen a Négy esküvőről ide váltva egy Hugh Grant-szendvicset is kentünk magunknak. De közben meg a Viasaton a Mondhatsz akármi kezdődik 23:35-kor, a Fem3 pedig még ennél is durvább merényletre készül: 00:40-kor elindítja a Házibulit. Hát ezt már tényleg csak azok vállalják be, akik már délelőtt is sztreccsfarmerban ültek délelőtt a kádban.