Karácsony első napja egy tévés orgia lesz

2015.12.25. 08:42

December 25. nem egy nyugodt nap, de ha a családi rohangálást letudtuk 24-én, akkor szerencsénk van, és ülhetünk egész nap a tévé előtt lazítva, néha megszakítva a pihenést egy kis evéssel vagy szaloncukor-rágcsálással. Nézzük, mit tartogat ez a nap azoknak, akik olyan szerencsések, hogy a kanapén heverészve tölthetik a karácsony első napját.

A reggel/délelőtt egyből egy komoly dilemmával indul: az RTL és TV2 ugyanis gyakorlatilag egy időben vetíti a Reszkessetek betörőket (11.25) és a Macskafogót (11.40). Én egyszerűen nem tudnék dönteni, fogalmam sincs, hogy mihez kezdek majd. 

macskafogo

Az is lehet, hogy egyik sem, hanem egy maratoni Viasat 3 nézésbe torkollik majd a nap, ezen az adón ugyanis egymás után adják majd az E.T. a földönkívüli (12:10),  a Holiday (14:05), és az Igazából szerelem című filmeket (16:45). A Holiday egy angol romantikus vígjáték Kate Winslet és Jude Law főszereplésével, kifejezetten kellemes kikapcsolódás. Mondjuk ezzel el is megy nagyjából a nap, de akkor sincs veszve semmi, ha karácsonyi ebédre vagyunk hivatalosak, később megnézhetjük ugyanis a Jégkorszak 4. részét a TV2-n (19:15). Ebéd közben pedig beleleshetünk a Belle és Sebastian című családi filmbe a Dunán (13:15). És ne feledkezzünk meg a Négy esküvő, egy temetés című angol filmről, amit a Story tévén nézhet együtt mindenki 18:35-kor.

A karácsony este egy tévés orgia lesz, csak győzzünk választani és elviselni a sok reklámot. Nézhetjük a Másnaposok kettőt a Cool Tv-n (21:00), a Felkoppintva című remek darabot a Tv2-n, valamint a Pop, csajok satöbbi című klasszikust az M2-n (23:05).  A Legyetek jók, ha tudtok című olasz filmet is leadják 21:20-kor a Dunán, ez gyerekkoromban nagyon tetszett, azóta viszont egyszer sem láttam, úgyhogy mindenképpen újranézem.