Jakupcsek helyére Dióssy Klárit ülteti a közmédia

2016.01.10. 18:17

Új csapatkapitányokkal, Tatár Csillával és Harsányi Leventével folytatódik januárban a megújuló Magyarország, szeretlek! című vetélkedő, a Ridikül műsorvezetője pedig Dióssy Klári lesz a hónap végétől - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Az MTVA szerint a Magyarország, szeretlek!-et "további sikere, újabb nézői csoportok megnyerése érdekében" újítják meg, ezért váltják le az eddigi két csapatkapitányt, Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt Tatár Csillára és Harsányi Leventére. A műsorvezető Szente Vajk marad. A két új csapatkapitány a héten már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így hamarosan a képernyőn is lesznek. 

A produkció az MTVA belső, saját gyártásában készül, a gyártó pedig figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, "minden lehetséges módon segíteni fogja őt a baba kiszolgálásában" - áll a közleményben. 

A Ridikül című női beszélgetős műsort ezentúl Dióssy Klári vezeti majd, és az MTVA szerint az a céljuk, hogy a műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik. "Dióssy Klári személye - a népszerű műsorvezető eddigi pályafutása alapján különösen - segítség e célok elérésében" - írták, hozzátéve: Dióssy a Ridikülben először január 25-én 17 órakor láthatják a nézők a Duna csatornán.

Az MTVA közleményében köszönetét fejezte ki a két műsor eddigi alkotóinak, köztük Jakupcsek Gabriellának.

A korábbi sajtóhírek tévesen arról szóltak, hogy Jakupcseket Novodomszky Éva váltja fel.