Tvrtkóval tárgyal az RTL Klub

11150625 67dca6d6f25992fbe6d12c1a4508348d wm
2016.03.05. 08:55

A Blikk mai cikkében arról ír, hogy miután egy olvasójuk jelezte, hogy a TV2-től nemrégiben kirúgott Vujity Tvrtko épp egy budai étteremben tárgyal Kolosi Péterrel az RTL Klub programigazgatójával, megkérdezték a csatornát, megerősítik-e az egyeztetés tényét.

Az RTL Klub kommunikációs osztálya előbb egy kis türelmet kért, majd Kolosi Péter válaszolt:

A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg

A lap úgy tudja, hogy a reggeli műsorsávban vannak tervei az RTL-nek Tvrtkóval: a TV2 Mokka című műsorának népszerűségére muszáj reagálniuk.

Vujity Tvrtkót azután menesztették a TV2-től, hogy először a csatorna új tulajdonosát, Andy Vajnát nevezte tehetős embernek, akit adakozásra szólított fel, majd páros lábbal szállt bele a csatorna másik arcába, Berki Krisztiánba egy reggeli műsorban.

Meg is kérdezte a Blikk Kolositól, hogy nem tart-e a csatorna Tvrtko viselkedésétől, amire az RTL programigazgatója úgy válaszolt: „az RTL Magyarország igyekszik olyan környezetet biztosítani a képernyős munkatársaknak is, amelyben a személyiségükhöz, illetve a tudásukhoz legmegfelelőbb feladatokkal bízzuk meg őket, ezzel pedig komfortosan érezhetik magukat. Így csak rajtuk múlik, hogy az egymás iránti bizalommal és megbecsüléssel élnek-e".

Vujity Tvrtko a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a TV2-höz, 2014 decemberében rövid időre távozott, majd 2015 szeptemberében visszatért.

(Borítókép: Vujity Tvrtko Fotó: Szécsi István / Velvet)