Bayer Zsolt nekimenne a Hírcsárdának

2016.04.11. 21:59 Módosítva: 2016.04.11. 21:59

A nyilvánvaló kamuhírekkel szórakoztató viccoldal, a Hírcsárda kitett egy Bayer Zsolt-paródiacikket a vasárnapi boltbezárás eltörlése kapcsán. Az "Akkor vásároljatok, zsidók!" című írás olyan, a jellegzetes Bayeréihez hasonló fordulatokkal operál, mint:

De felismerlek én ám titeket! Ti egy brancs vagytok, népszavazóstul, tanárostul, cigányostul, holokauszt-emléknapostul. Aljas, undorító cigány csúszómászók vagytok, nemi betegség Pukli ánuszán, egy vadhúsos, begyógyulatlan nyílt seb Nyakó lábujján, Gyurcsány Ferenc félig megemésztett sóletkonzervének szennyvíztárolóban rothadó maradéka. Ti vagytok az ukrán csöcsrázó kurvák, ti vagytok az egymást leszopó travik a metrón, ti vagytok a gyerekeket AIDS-es tűvel kergető pedofilok a Józsefvárosban, ti vagytok az úszónőket megerőszakoló, szemüveges, gyíkvállú Uber-sofőrök.

A paródiacikk népszerűnek bizonyult, este 9 után több mint ötezer megosztásnál járt.  Bayer viszont most nem örült annak, hogy valaki foglalkozik vele. És szerinte túl jó lett a paródia. Pontosabban szerinte a sok megosztás mind csak annak köszönhető, hogy az olvasók úgy érzik, hogy ezt tényleg ő írta, és amennyiben a Hírcsárda nem veszi le a cikket az oldaláról, akkor "megteszi a megfelelő lépéseket".