A Jóbarátok Joey-ja miatt máris veszélyben az új Top Gear

GettyImages-511295746
2016.06.27. 08:46
Kilépne a hamvaiból épp csak feltámasztott műsorból Matt LeBlanc, amennyiben nem rúgják ki a másik műsorvezetőt.

Épp csak újraindult a világ legnépszerűbb autós műsora, a Top Gear, máris veszélybe került a sorozat jövője, mivel a pletykák szerint Matt LeBlanc csak akkor hajlandó továbbra is a volánnál maradni, ha kirúgják műsorvezetőtársát, Chris Evanst -  írja a The Telegraph .

A műsor tavaly került a szakadék szélére, amikor a botrányairól is ismert, világhírű műsorvezető, Jeremy Clarkson úgy megütötte a műsor producerét, hogy kórházba kellett szállítani. A pletykák szerint erre mindössze annyi oka volt, hogy hogy egy hosszú forgatási nap után a stábot nem várta meleg étel a szállodában. Clarksont a BBC letiltatta a képernyőről, és hiába jelentette be két műsorvezetőtársa, hogy nélküle ők sem folytatják, hiába indítottak petíciót a rajongók, hiába fenyegették meg halálosan az igazgatót, a csatorna végül mégis kirúgta a Top Gear arcát.

A műsor megújult gárdával idén májusban került újra a képernyőre, de a számokat tekintve nem hozta az elvárásokat: az első epizódot még 4,4 millióan nézték, de az eredmény meredeken zuhanni kezdett, a negyedik részre már csak a nézők fele, 2,3 millió érdeklődő maradt. Ez ráadásul kevesebb, mint a Clarkson által vezetett széria valaha volt leggyengébb eredménye.

De a Top Gear jövőjét nemcsak ez veszélyezteti, hanem a stábon belüli, a pletykák szerint a legkevésbé sem barátságos hangulat. A legújabb hírek szerint a Jóbarátok Joey-jaként megismert Matt LeBlanc azért rágott be ennyire Evansra, mert az minősíthetetlenül durván bánik minden kollégájával.

A The Telegraph szerette volna megtudni, mi igaz a szóbeszédből, de egyelőre sem a BBC, sem Evans nem reagált a kérdéseikre. LeBlanc szóvivője viszont tagadta, hogy a műsorvezető hasonló feltételekhez kötötte volna a következő szériák vezetését.

(Borítókép: Alex Huckle / GC Images / Europress / Getty)

Ne maradjon le semmiről!