Hajdú Péter az ATV-hez megy, méghozzá nagyon sok pénzért

2016.08.31. 06:48

A TV2-től kipaterolt producer a Blikknek megerősítette, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-n folytatja a műsorkészítést. És nem is akármelyik műsorát, hanem a Frizbit. Van előzetes is a hírhez, tessék:

„A hír igaz, visszatérek az ATV-hez – mondta a Blikknek Hajdú, aki azt mondta, sok emlékezetes interjú kötődik a Frizbihez. – Beszélgettem többek között Orbán Viktorral, Medgyessy Péterrel, Gálvölgyi Jánossal és Majkával.”

A lap szerint Hajdú rengeteg pénzért, csúcsgázsiért igazolt át, ezt az ATV hírigazgatója, Németh S. Szilárd meg is erősítette. „Valóban rekordösszeget fizetünk Hajdú Péternek, a műsor is havi több millióba kerül majd a csatornának, hatalmas kampány előzi meg az Esti Frizbi októberi indulását, de úgy hiszem, megéri a befektetés” – nyilatkozta a hírigazgató, aki szerint Hajdú műsorai a legkedveltebbek a csatornán, a NÉVshowR ismétléseit is sokan nézik. 

Hajdú önértékelésére jellemző, hogy így magyarázta a váltást: „Ha valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt. Nagyobb elismerés a Bundesligában játszani, de aki szeret a csapatával pályára lépni, annak mindegy, milyen színekben teszi, és ugyanúgy örül a gólnak.”

Azóta az ATV egy hivatalos közleményt is kiadott, ennek alapján az Esti Frizbi

  • október 9-én, vasárnap este 9-től látható először náluk,
  • a díszletet átalakítják,
  •  az Esti Frizbit a legnagyobb saját gyártású showműsorának szánják 2016 őszére,
  • lesznek belemenős kérdések, sztárinterjúk és aktualitások
  • meg gyerekvendégek is a Bulvárka című rovatban,
  • azaz az Esti Frizbi a Showtime Hajdú Péterrel című műsorból is örököl elemeket.

A célközönség a 18-49 közötti, fiatalabb korosztály.