Új főszerkesztő a Kreatív élén

2016.09.13. 16:58

Október elsejétől Pál Zsombor veszi át a Kreatív főszerkesztői pozícióját, írja az újság online kiadása. Az eddigi főszerkesztő, Román Balázs marad a Kreatív kiadójánál, a cég ügynökségi szolgáltatását összefogó Starski kreatív tartalmi vezetője lesz a jövőben. A Kreatív online kiadásának eddig felelős szerkesztője, Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes lett. Román 15 évet töltött a Kreatívnál.

Pál 2008 és 2010 között már dolgozott a Kreatívnál a magazin és a online szerkesztőjeként, majd a Vodafone-hoz került marketingesnek. Az ott eltöltött idő után 2013-ban az induló Forbes magazin munkatársaként működött közre, illetve korábban megalapította az Antagon újságíróblogot.

Történt egy másik csere is a Kreatívnál, Siposs Zoltán, a Kreatív magazin felelős szerkesztőjének helyére Puskár Krisztián érkezik, aki korábban az Origónál, majd a Vs.hu-nál dolgozott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás