Balázs a Class FM tulajdonosának: Nevetség tárgya vagy

2016.11.16. 21:11

Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője a Facebookon reagált Michael McNutt, a Class FM rádió tulajdonosának levelére, amiben azt üzente, hogy továbbra is számítanak rá műsorvezetőként a rádiónál.

Sebestyén azt írta:

„Kedves Michael! Már így is nevetség tárgya vagy, hogy hazugságokat állítasz egy sajtóközleményben, majd kirúgod az embereidet, aztán amikor ez túl nagy port kavar, akkor megijedsz és könyörögsz nekik, hogy inkább jöjjenek vissza és készítsenek műsort... Úgyhogy szerintem hagyd abba ezt a csiki-csuki játékot, mert lassan senki nem tud már komolyan venni, és így a megmaradt hallgatókat is elveszíted.”

A levél előzménye, hogy a Class FM kedd este egy zavaros közleményt adott ki, amelyben azt írták, szerda reggeltől a Morning Show, azaz Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc reggeli műsora csak besztof-adásokkal jelentkezik. A közleményben úgy fogalmaztak, bár a rádió műsorvezetőinek, így a Morning Show csapatának szerződése is 2016. december 31-ig él a Class FM-mel, „a rádió vezetése tudomásul veszi, hogy Sebestyén Balázs a televíziós munkáira kíván koncentrálni, és mostantól minimalizálja rádiós szereplését”. 

Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán azt írta, a közlemény hazugság. „Kaptam ma reggel egy levelet, amiben az állt, hogy holnap már nem kell bemennünk a Morning Show-ba. Janiék nevében is beszélek, és szeretném leszögezni, hogy mi nagyon szerettük volna kitölteni a szerződésünket, végigcsinálni a dolgot, tisztességgel, becsülettel elköszönni a hallgatóktól, és erre lesz is lehetőségünk.”

Majd a videóban elmondta, nincs már televíziós műsora, esze ágában nem volt minimalizálni a szereplést, olyannyira nem, hogy még többet szeretne rádiózni. Szerda reggel végül lement a Morning Show, amiben Sebestyénék el is búcsúztak a hallgatóktól. Részletesebben itt írtunk az ügyről.  • Hírek
  • Árfolyam