11:00, November 26. ÉLŐ
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 0
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Mostantól net nélkül is nézhető a Netflix

Mától ingyenesen letöltheti magának a Netflix sorozatait és filmjeit minden felhasználó, adta hírül a streamingszolgáltató. Ez azért is óriási hír, mert rengeteg előfizető panaszkodik amiatt, hogy mondjuk repülőn, vonaton, vagy internetben hiányos területeken nem tudja használni az applikációt, pedig egy utazáshoz pont jól jön, ha van az embernél pár évadnyi tévésorozat.

A filmek és sorozatok adatlapjánál bevezettek egy letöltő ikon, amire kattintva az adott epizód vagy film pillanatok alatt a készülékünkön találja magát, és a lejátszásához már nem fog kelleni az internet. Hasonlóan működik már egy ideje például a Spotify is, ahol az applikáción belül letölthetjük a kedvenc zenéinket, majd internet nélkül is hallgathatjuk anélkül, hogy súlyosan lehúzná az adatforgalmunkat. A döntés némileg meglepő lehet, mivel a Netflix korábban ellene volt a letölthető filmeknek. A konkurenseik - például az Amazon Prime - viszont már korábban is felkínálták ezt a lehetőséget, így a cégvezetők is lazítottak egy kicsit a letöltést ellenző álláspontjukon.

Egyelőre még nem minden tartalom letölthető a Netflixen, de a közleményben kiemelt példák (Orange is the New Black, Narcos, The Crown) mind saját gyártásúak, szóval valószínűleg még egy időbe fog telni, ameddig jogilag megoldják, hogy minden más műsor is letölthetővé váljon. A fejlesztés eléréshez elég frissíteni az applikációt, de egyelőre még csak az amerikaiaknak elérhető.  • Hírek
  • Bankszámla