Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Juhász Péter 12 pert nyert a TV2 ellen

2016.12.13. 13:56

12 helyreigazítási pert nyert Juhász Péter a bíróságon a mai napon, írja a Facebookon. A mai ítéletek még nincsenek a kezében, de korábban már 5 másik, számára kedvező ítéletet is hozott a bíróság a az Origón és a Magyar időkben megjelent cikkekkel kapcsolatban, állítja Juhász.

Mint Juhász mondja, a tudósítások az ő és Portik Tamás kapcsolatáról szóltak, de a bíróság nem találta megalapozottnak az abban szereplő dolgokat. "A TV-ben hazudozó bűnöző nem mert eljönni a tárgyalásra. Tudta, hogy ha bíróság előtt is elismétli a rágalmait, feljelentem hamis tanúzásért." - utalt Juhász a riportban megszólaló nyilatkozóra.

Juhász szerint a Tényekben le kell hozniuk 12 alkalommal, hogy valótlan dolgokat állítottak Portik Tamással való kapcsolatáról.