Kiderült, miért hagyták ott a humoristák a Dumaszínházat 2013-ban

2017.01.27. 09:20
Nem fogja kitalálni: a pénz miatt. Illetve egyéb okok miatt is, ezekről Litkai Gergely, a színház vezetője beszélt Veiszer Alindának.

Litkai azokról az időkről beszélt, amikor még négy éve számos standupos sztárja hagyta ott a Dumaszínházat, Bödőcs Tibortól kezdve Kormos Anetten át Rekop Györgyig és Lorán "Trabarna" Barnabásig. 

"Voltak köztünk kisebb üzleti viták, és mivel mindenki tudta, ki mennyi pénzt kap a fellépésekért, volt, aki hátrányba került, és szeretett volna annyi pénzt kapni, mint a másik" - idézi a Blikk, mit mondott Litkai a Hír TV műsorában csütörtök este. 

Igaz, volt, aki nem azért távozott, mert megtudta, hogy mennyivel keres többet a kollégája: "Bödőcs Tiborral például baráti viszony volt köztünk, és tudtam, hogy neki nagyon fontos a szabadságának megőrzése. Ezért semmiképp nem akartam, hogy barátságunkat üzleti viták törjék ketté" – mondta Litkai, aki azért is felelősnek tartja magát, hogy két lovat próbált egy seggel megülni, hiszen a Comedy Central csatornát is vezette:

"Nem tudom, valójában mit ronthattam el, de azt hiszem, az volt a legnagyobb baj, hogy párhuzamosan dolgoztam a tévécsatornánál is, és idő hiá­nyában nem tudtam törődni a tagokkal" - mondta Litkai Gergely, hozzátéve, hogy azóta minden érintettől bocsánatot kért, Bödőcs Tibor és Kormos Anett pedig vendégszereplőként rendszeresen feltűnik azóta a Dumaszínházban.