Juhász Péter végrehajtást kér a TV2 ellen

2017.02.16. 12:53

Tizenkét helyreigazítási pert nyert Juhász Péter a bíróságon még decemberben a TV2 ellen. Mint Juhász mondja, a tudósítások a Portik Tamással való kapcsolatáról szóltak, de a bíróság nem találta megalapozottnak az abban szereplő állításokat.

"A TV-ben hazudozó bűnöző nem mert eljönni a tárgyalásra. Tudta, hogy ha bíróság előtt is elismétli a rágalmait, feljelentem hamis tanúzásért." - utalt Juhász a riportban megszólaló nyilatkozóra még a tárgyalás után.

Azóta tizenkét alkalommal kellett volna lehozni a Tényekben, hogy valótlanul állítottak Juhászról bizonyos dolgokat, például, hogy Portik Tamás a börtönből Juhász Péteren keresztül irányítja a magyar belpolitikát, vagy hogy az Együtt politikusa luxusutazásokra és rózsadombi luxusingatlanra költheti az Igazmondó Alapítványhoz befolyt milliós adományokat. A helyreigazításokat február 8-tól kellett volna közölni a Tényekben, ami a mai napig nem történt meg, ezért Juhász végrehajtást indít a TV2 ellen, mivel egy jogerős ítéletet nem tartanak be.

Az ítéleteket itt lehet teljes egészében elolvasni.