Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Juhász Péter végrehajtást kér a TV2 ellen

2017.02.16. 12:53

Tizenkét helyreigazítási pert nyert Juhász Péter a bíróságon még decemberben a TV2 ellen. Mint Juhász mondja, a tudósítások a Portik Tamással való kapcsolatáról szóltak, de a bíróság nem találta megalapozottnak az abban szereplő állításokat.

"A TV-ben hazudozó bűnöző nem mert eljönni a tárgyalásra. Tudta, hogy ha bíróság előtt is elismétli a rágalmait, feljelentem hamis tanúzásért." - utalt Juhász a riportban megszólaló nyilatkozóra még a tárgyalás után.

Azóta tizenkét alkalommal kellett volna lehozni a Tényekben, hogy valótlanul állítottak Juhászról bizonyos dolgokat, például, hogy Portik Tamás a börtönből Juhász Péteren keresztül irányítja a magyar belpolitikát, vagy hogy az Együtt politikusa luxusutazásokra és rózsadombi luxusingatlanra költheti az Igazmondó Alapítványhoz befolyt milliós adományokat. A helyreigazításokat február 8-tól kellett volna közölni a Tényekben, ami a mai napig nem történt meg, ezért Juhász végrehajtást indít a TV2 ellen, mivel egy jogerős ítéletet nem tartanak be.

Az ítéleteket itt lehet teljes egészében elolvasni.