Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb ügyben mentették fel Bill Cosbyt

2017.02.17. 17:10

Újabb ügyben mentették fel Bill Cosby, 79 éves amerikai színészt. Ezúttal Massachusetts államban egy szövetségi bíró utasította el a Cosby ellen indított rágalmazási per vádjait. Az ítélet szerint Katherine McKee-nek nem sikerült elég pontosan bemutatni, hogy a színész 2014-ben rágalmazta őt.

Az ügy egy, a New York Daily News-ban megjelent, cikk kapcsán pattant ki. Ebben az egykori színésznő arról vallott, hogy 1974-ben Cosby egy detroiti szállodában megerőszakolta őt. Cosby mindent tagadott és helyreigazítást követelt, ezen kijelentések után indult a mostani per.

Bill Cosby zaklatási ügyei 2014-ben kaptak nagyobb nyilvánosságot, erről készített összefoglaló cikkünket itt lehet elolvasni. Azóta több eljárást is indítottak a színész ellen,  tavaly januárban bizonyítékok hiányában egy ügyben már felmentette a bíróság. Legközelebb Pennsylvania államban kell majd bíróság elé állnia.