Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Gundel Takács meggondolta magát, mégse hülyék az emberek

2017.02.23. 19:28

Elég nehéz kiigazodni, hogy most akkor végülis ki és mikor hülye épp az olimpiát illetően, de a tudomány jelenlegi állása szerint Gundel Takács Gábor szerint épp nem hülye senki, aki nem támogatja az olimpiát. Mindezt egy promóciós emailből kellett megtudnunk, ami szerint a köztévét frissen otthagyó műsorvezető a TV2-n, Azurák Csaba I/I műsorában mondja el, hogy 

Elnézést kérek mindenkitől, akit sért az a kijelentésem, hogy hülyét csinálunk magunkból, ha visszalépünk. Lehetne úgy is fogalmazni, hogy presztízsveszteséget szenvedne Magyarország ebben a helyzetben, de akkor nem ugyanazon a nyelven beszélnénk. Az emberek egymás közt úgy fogalmaznak, ahogy én tettem.

A Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) nevű szervezet alig három napja hivatalában lévő szóvivője szerint azért volt hiba Budapest visszalépése, mert másfél év alatt sikerült elhitetni a világgal, hogy meg tudjuk csinálni, de most az üzenjük, „mégse vegyetek komolyan bennünket”.

Gundel Takácssal még szerda délelőtt közölt egy interjút a Szemlélek blog, amit mi is szemléztünk. Ebben hangzott el többek között, hogy hülyét csinálunk magunkból a világ előtt, illetve hogy a visszelépéssel azt üzenjük a világnak, hogy merünk kicsik és jelentéktelenek lenni. 

DZIHZ20120223009
Fotó: Zih Zsolt / MTIKözben Orbán Viktor bejelentette, hogy Magyarország végül visszalép a rendezéstől, így a mea culpázás tulajdonképpen akár tőle is jöhetne. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?