Újra megviccelték Mészáros Lőrinc lapját a meghekkelt Orbán-interjúval

2017.04.24. 09:15
Április elsején ismét kiment az a széttrollkodott interjú, mely eredetileg a Fejér Megyei Hírlap karácsonyi számában jelent meg, és amely miatt a Pannon Lapok Társasága akkor öt embert is kirúgott.

A 24.hu írta meg, hogy hiába tettek ennyi mindenkit lapátra a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Pannon Lapok Társaságánál, most április elsején "a Fejér Megyei Hírlap digitális számának, a FejerDigitalnak az előfizetői arról kaptak értesítést emailben, hogy megjelent a legújabb szám, amit le tudnak tölteni: a 2016. december 24-i. Az, amely a meghekkelt miniszterelnöki interjút is tartalmazza."

Ez csakis úgy történhetett meg, hogy valaki újra belenyúlt a rendszerbe, így újra a megyei lap előfizetői elé került az interjú, melyben Orbán Viktor szájába adták, hogy

  • "mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket",
  • "az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A kórházi hullák száma is emelkedik",
  • "a korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk."
  • "azt kívánom, hogy minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelmezéséhez."

A kiadó tavaly decemberben ismeretlen tettes ellen feljelentést is tett, ám a rendőrség egyelőre semmit nem árul el a jelenleg is folyamatban lévő nyomozásról, ennek fényében különösen kellemetlen lehet a Pannon Lapoknak, hogy öt munkatársától szélsebesen a vizsgálat lefolytatása előtt megvált - írja a 24.hu, amely hiába kereste a kiadót az ügyben. 

Az akkor elbocsátottak közül egyébként ketten - a lap felelős szerkesztője és lapszerkesztője - azóta munkaügyi pert indított a kiadó ellen.  • Hírek
  • Bankszámla