Majka: Engem nem érdekel a politika

DSC 3843
2017.05.17. 11:11

Majka volt a vendége Garami Gábor videós sorozatának, amiben híres embereket fuvaroz Budapesten és közben beszélgetnek. A rapper műsorvezető előadta a 11 évesen írt első dalszövegét, azt, hogy mekkora hatással volt rá, mikor megjelent a színen a Ganxsta Zolee és a Kartel, mert előtte nem igazán hitte, hogy lehet ilyen csúnyán is beszélni egy dalban.

Garami rákérdezett az elefántra is az autóban, vagyis arra, hogy mit gondol Majka a munkaadójáról a TV2-ről. A rapper műsorvezető erre egy lendületes monológban válaszolt, amiben olyasmik hangzottak el, hogy

Ki a faszt érdekel a politika? Engem nem érdekel a poltika.

Úgy érzi, hogy rendszeresen számon kérik azokat az embereket, akik a TV2-nél vállalnak munkát, például Hajós Andrást is és őt is. Erre elmondta, hogy miért nem merül fel senkiben, hogy ők esetleg egyetértenek azzal, amit a csatorna képvisel? Itt Garami nem kérdezett rá arra, hogy ez azt jelenti-e, hogy Majka egyetért-e például azokkal a lejárató riportokkal, amik rendszeresek a csatorna híradójában.

Majka szerint ő egy olyan cégnél dolgozik, ahol vannak emberek, akiknek elvileg van közük a politikához és ő a fizetését egy olyan embertől kapja, akit lehet nem szeretni, de ha megnézzük, hogy mit tett le életében az asztalra, akkor szerinte nagyon sokan előre kellene, hogy köszönjenek Andy Vajnának.

Egy hasonlattal is illusztrálta a helyzetet. Szerinte a TV2-nél dolgozók folyamatosan magyarázkodni kényszerülnek azzal kapcsolatban, hogy náluk minden rendben van és ettől olyanok, mint egy homoszexuális fiú, aki folyamatosan azt bizonygatja, hogy ő hetero. Majka szerint nem kell folyton bizonygatni, hogy náluk minden rendben van, de azért elmondja, hogy mióta ő ott dolgozik, soha nem mondták meg neki, hogy mit kell mondania.