Katalin
-2 °C
3 °C

A legrosszabbat hozta ki belőlünk a Trónok harca

kultrovat podcast

Az internet kedvenc sorozata manapság egyértelműen a Trónok harca, aminek hetedik évada a héten ért véget az HBO-n. A Kultrovat podcast legújabb adásában Varga Attila Sixx, Hanula Zsolt és Stöckert Gábor spoileresen mondják el véleményüket az utolsó előtti évadról.

A több, mint 50 perces beszélgetésben szóba kerül, hogy mennyire volt jó az évad, kik szolgáltatták a legnagyobb meglepetéseket és mely pillanatok okoztak csalódást. Arra is kitérnek a podcast résztvevői, hogy jót tesz-e a sorozatnak az a hihetetlen figyelem, amit kap és, hogy kell-e egy fantasy sorozaton maximálisan számon kérni a realitást.

Tehát figyelem, a beszélgetésben elhangzanak részletek az évad utolsó részéből!

A legrosszabbat hozta ki belőlünk a Trónok harca

Kultrovat podcast 36. epizód
00:00:00 / 00:00:00

Miért jó ez?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.