Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megújult a 168 Óra

2017.09.28. 10:32

Csütörtöktől megújult külsővel, tördeléssel és bővített tartalommal jelenik meg a 168 Óra, derült ki a lap közleményéből. Az újságot az olvasók visszajelzései alapján tették könnyebben olvashatóvá, befogadhatóbbá és tartalmasabbá.

A 168 Óra mostantól high-tech és autóipari témákkal is foglalkozik, a lap célja pedig immár nemcsak az, hogy a megjelenés előtti hetet értelmezze, hanem az is, hogy kiderüljön, mire lehet számítani a következő héten. 168 Óra online felülete szintén megújul.

A Kreatív cikkéből az is kiderül: a változásokkal párhuzamosan megalakult a Liberty Sales House, amely a 168 Óra hirdetési felületeit és a Klubrádió reklámidejét értékesíti. A sales house-ban a két médium kereskedelmi és marketingszakemberei dolgoznak, négy új értékesítő munkatárssal kiegészülve.

A Liberty Sales House kereskedelmi igazgatója Baráth Maya lett, aki korábban a Magyar Hírlapnál, a Figyelőnél vezetői pozíciókban dolgozott, legutóbbi munkahelye pedig a Ridikül magazin volt. A főszerkesztő, Tóth Ákos az ATV-n mesélt a változásokról. "A tartalmi újítás szülte, hogy formailag is meg kell újulnia az újságnak" – mondta az adásban.