Erik, Alexandra
EUR 386,15 Ft
USD 366,01 Ft
11 °C
23 °C

A Las Vegas-i áldozatokat sértegette, kirúgták a CBS alelnökét

2017.10.03. 09:18
hayley-geftman-gold  71978.png

Az amerikai CBS hétfőn megvált alelnökétől, Hayley Geftman-Goldtól, aki a Las Vegas-i mészárlás után arról írt a Facebookon, hogy az áldozatok nem érdemelnek együttérzést, mert a country zenét kedvelők többsége fegyverrel hadonászó republikánus, írja a Washington Post.

Hayley Geftman-Gold még hétfőn közleményben kért elnézést a kijelentése miatt, amelyben védhetetlennek és szégyenletesnek nevezte az általa leírtakat. Hangsúlyozta: a kommentárja nem tükrözi sem a korábbi munkahelye, sem a volt kollégái, valamint a családja és a barátai véleményét sem. Még azt is megjegyzi, hogy tulajdonképpen ő sem ért egyet azzal, amit leírt.

A CBS hétfőn megerősítette, hogy az alelnököt elbocsátották. "A közösségi médiában kifejtett nézetei mélyen elfogadhatatlanok a CBS valamennyi munkatársa számára. Együttérzünk a Las Vegas-i áldozatokkal és családjukkal" – áll a közleményben, amelyben azt is kifejtik, hogy Hayley Geftman-Gold kb. egy évig volt a tévé munkatársa, ám mivel megsértette a cég normáit, többé nem alkalmazottja a CBS-nek.

A Las Vegas-i Route 91 countryfesztiválon legalább 59 ember halt meg, és több mint ötszázan megsérültek, miután egy férfi tüzet nyitott a fesztivál közönségére egy hotelszobából. Az elkövető, a 64 éves Stephen Paddock a lövöldözés után öngyilkos lett. A mészárlásról ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét