Nacsa Olivér megtolja a kormány Soros-kampányát

2017.11.23. 09:34

Több aktuális közéleti témáról, így például a szexuális zaklatásokról, a televíziózás jövőjéről, illetve a kormány bevándorláspolitikájáról is elmondta a véleményét a Figyelőnek Nacsa Olivér humorista.

Én egy konzervatív fiú vagyok, és ezt nyíltan vállalom.

Ebből a kijelentéséből már sejthető, hogy Nacsa migrációs kérdésben a Fidesz álláspontját támogatja, és határozottan elutasítja a bevándorlást. És valóban: "valós veszélynek láttam és látom az illegális bevándorlást, s szomorúan tapasztalom, hogy az unió e tekintetben Európát a szakadék felé irányítja".

Nacsa ugyanakkor fontosnak tartja az "értelmes párbeszédet" ebben a kérdésben. Ezért tenni is akar, hiszen úgy határozza meg az interjúban önmagát, hogy "kicsit humorista, kicsit színész is vagyok, aki egyben társadalompolitikával is foglalkozik."

Talán ennek köszönhető, hogy a köztévén futó műsorában, a Bagi-Nacsa show-ban megtolják picit a kormány Soros-konzultációs kampányát.

A következő, decemberi adásunkban lesz egy jelenetünk Karácsony a Buckingham-palotában címmel, amelyben Károly herceg éppen a Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultációs ívet tanulmányozza majd, egy angol–magyar szótárral a kezében.

Azt nem tudjuk, milyen poénok lesznek, de már önmagában az a kormány kampányát segíti, hogy a műsorban a Soros-tervvel viccelődnek, nem pedig, mondjuk, oktatási, egészségügyi vagy korrupciós helyzetekre keresnek poénokat.

Nacsa szerint ugyanakkor a poénok száma a műsorban kiegyenlített, és ugyanúgy tudnak viccelődni Orbánon, mint Gyurcsányon. "Meggyőződésem: nekünk az is feladatunk, hogy odaszúrjunk a mindenkori, hatalmon lévő kormánynak. Ettől függetlenül a konzervatív értékrendem nem változik, ez nem titok, ezt nyilvánosan is felvállalom" - mondta Nacsa, aki azt is elárulta, hogy politikusoktól még nem kapott negatív visszajelzést, "sőt, inkább jó a megítélésünk".