Árpád
-2 °C
4 °C

Havas Henrik már Görög Zitát is fogdosta, egy vádat állítólag elismert

2017.12.13. 16:30

Miután az ATV felfüggesztette műsorvezetőjét, Havas Henriket több, szexuális zaklatásról szóló vád miatt, a csatorna vezetése még egy korábbi műsorának ismétlését sem engedte adásba - tudta meg a Blikk.

Az Index kérdésére a csatornánál megerősítették: bár még folyik a belső vizsgálat, az ismétlést valóban nem vetítették le, bár arról még nincs döntés, amit a Blikk állít, hogy végleg letiltanák a képernyőről Havast. Ugyanakkor a csatornánál azt is megerősítették: a döntésben valóban közrejátszik, hogy előkerült egy régebbi felvétel, a Hal a tortán című műsor egyik adása.

Ebben Görög Zita fakad ki, mivel elmondása szerint Havas Henrik a forgatásra vezető úton a combját fogdosta. "Többé ne érjen a kezemhez és a combomhoz! Komolyan, ez sértő!" - mondja a műsorban Görög Zita, akitől Havas a műsorban bocsánatot kért.

Az Index az ATV-hez közel álló forrástól úgy tudja: Havas Henrik a csatorna e heti megbeszélésén elismerte, hogy valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak, mert úgy gondolta, ez jó vicc.

Kerestük Havas Henriket is, de ő újra azt mondta: nem nyilatkozik az ügyről. A műsorvezetőt korábban Baukó Éva celeb vádolta szexuális zaklatással. Az ügyet a kormány propagandagépezete is használja a legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik elnökéről könyvet író Havas lejáratására.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?