Havas Henrik már Görög Zitát is fogdosta, egy vádat állítólag elismert

2017.12.13. 16:30

Miután az ATV felfüggesztette műsorvezetőjét, Havas Henriket több, szexuális zaklatásról szóló vád miatt, a csatorna vezetése még egy korábbi műsorának ismétlését sem engedte adásba - tudta meg a Blikk.

Az Index kérdésére a csatornánál megerősítették: bár még folyik a belső vizsgálat, az ismétlést valóban nem vetítették le, bár arról még nincs döntés, amit a Blikk állít, hogy végleg letiltanák a képernyőről Havast. Ugyanakkor a csatornánál azt is megerősítették: a döntésben valóban közrejátszik, hogy előkerült egy régebbi felvétel, a Hal a tortán című műsor egyik adása.

Ebben Görög Zita fakad ki, mivel elmondása szerint Havas Henrik a forgatásra vezető úton a combját fogdosta. "Többé ne érjen a kezemhez és a combomhoz! Komolyan, ez sértő!" - mondja a műsorban Görög Zita, akitől Havas a műsorban bocsánatot kért.

Az Index az ATV-hez közel álló forrástól úgy tudja: Havas Henrik a csatorna e heti megbeszélésén elismerte, hogy valóban küldött egy vibrátort Molnár Anikónak, mert úgy gondolta, ez jó vicc.

Kerestük Havas Henriket is, de ő újra azt mondta: nem nyilatkozik az ügyről. A műsorvezetőt korábban Baukó Éva celeb vádolta szexuális zaklatással. Az ügyet a kormány propagandagépezete is használja a legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik elnökéről könyvet író Havas lejáratására.

Ne maradjon le semmiről!