18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Terry Richardsont nemi erőszakkal vádolja egy modell

2017.12.15. 00:18 Módosítva: 2017.12.15. 00:45

Caron Bernstein modell nemi erőszakkal vádolja a fekete-fehér aktfotóiról elhíresült Terry Richardsont - írja a Flipboard. A nő azt állítja, hogy a fotós orális szexre kényszerítette őt 2003-ban.

Bernstein úgy emlékezett vissza az esetre, hogy először örült amikor megkereste Richardson azzal az ötlettel, hogy csináljanak egy félmeztelen fotózást, de később nagyon megbánta, hogy elvállalta a munkát, ugyanis fotózás közben Richardson előkapta a farkát, és benyomta a nő szájába.

"Olyan volt, mintha bénító pisztollyal lőttek volna meg. Az agyam leállt. Mozdulni sem bírtam"

– emlékezett vissza a modell, aki a lesokkolt állapot miatt nem tudott védekezni sem. Azt is mondta, hogy utólag nagyon haragudott magára, amiért nem ellenkezett, emiatt még nehezebb volt túltennie magát az erőszakon.

Bernstein a New York Daily Newsnak nyilatkozott, akik hozzáfértek a fotózás negatívjaihoz. A lap azt írja, hogy vannak köztük olyan képek, amelyeken csak a nő melle látszik, azon pedig spermának látszó foltok vannak. Ezek a képek végül nem jelentek meg sehol.

Nem ez az első eset, hogy nemi erőszakkal vagy zaklatással vádolják Richardsont, több magazin és márka a korábbi vádak miatt már megszakította vele az együttműködést. Ennek ellenére vannak cégek, amelyek még foglalkoztatják őt, idén is jelent meg a kínai Vogue-ban sorozata, melyen a Trónok Harca Daenerysét játszó Emilia Clarke állt modellt.

Egyébként az egyik, Bernstein felsőtestéről készült kép volt Terry Richardson 2004-es könyvének a borítóján. A könyv címe "Terryworld", azaz Terry világa. Richardson az ügyvédjén keresztül üzent a sajtónak: tagadta a vádakat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport