Demcsák Zsuzsának hiányzik a tévé, de inkább blogolni akar

2018.01.10. 09:09

Decemberben már bejelentkezett közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa, aki elmondta, hogy a több hónapos kényszerpihenő után nagyon jól érzi magát. Ezt kedden reggel nagy nyilvánosság előtt is megerősítette a Rádió 1 reggeli műsorában, Sebestyén Balázséknak. Demcsák szeptemberben, a Szanyi Tiborral készült interjúja után, kóros fáradtságra hivatkozva közös megegyezéssel távozott az ATV-től. A reggeli adásból az is kiderült, hogy bár Demcsákot több ajánlattal, köztük a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban való szerepléssel is megkeresték, nemet mondott azokra. A műsorban nem lehetett belőle kiszedni, hogy mik a jövőbeli tervei.

Azt mondta: élvezi, hogy a gyerekeivel lehet, a 13 éves Benedek és a 11 éves Tamara is nagyon szereti ezt az időszakot, éppen ezért egy kiskamaszblog írásába akar kezdeni hamarosan. Azt mondta, gyerekei miatt egy darabig nem is akar tévézni, jelenleg fordításokból él.

Jövőbeli terveire csak kitérő kitérő választ adott. „Azt még egyelőre nem tu­dom megmondani, hol és mikor leszek legközelebb látható. Persze húsz év televíziózás nem múlik el nyomtalanul" – mondta el a műsorban, ahol azt is hozzátette, hogy hiányzik neki a tévézés. Az adás után a Bors is megkereste, de az újságnak nem nyilatkozott.

Nem úgy Sebestyén Balázs, aki a Borsnak azt mondta: „Nem vagyunk baráti viszonyban Zsuzsával, de nagyon drukkolok neki, tehetséges műsorvezetőnek tartom. Kívánom, hogy találja meg a csatornáját, mert nagyon felhígult ez a szakma, és szükség van a jó szakemberekre."