Árpád
-2 °C
3 °C

Az osztrák köztévé Mészáros Lőrinc felvásárlásaival foglalkozott

2018.03.01. 22:49 Módosítva: 2018-03-01 22:52:48

A 444 szúrta ki, hogy az osztrák közszolgálati tévé is felfigyelt a Mészáros Lőrinc körül épülő gazdasági birodalomra, miután felmerült, hogy a felcsúti polgármester felvásárol egy négycsillagos muraui síhotelt.

77xQf4eaibN4N0Cws (1)

Egyébként a Kreischberg lábánál fekvő sípálya tele van magyarokkal, Kis-Magyarországnak is nevezik. A másurban a riporter kinyomtatta Mészáros fotóját, és arról kérdezgette a turistákat, hogy felismerik-e a politikust. Mivel a vendégek 60 százaléka magyar, ezért rögtön felismerték a felcsúti milliárdost.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az osztrák köztévé Mészáros Lőrinc felvásárlásaival foglalkozott

Ebben mikor érjük utol Ausztriát?!

1349 · Mar 01, 2018 10:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ezután az osztrák közszolgálati csatorna rácsodálkozott, hogy Mészáros Lőrinc mekkora birodalmat épített fel eddig, és felsorolták az érdekeltségeit: hotelek, mezőgazdasági üzemek, ásványvíz-palackozó üzem, sportklubok, újságok, építőipari cégek.

Azt is megjegyzik, hogy Mészáros bevételeinek a nagy része állami megbízásokból érkezik, és hogy jelenleg ő az 5. leggazdagabb magyar.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?