Rendkívüli kiadással jelentkezik az Új szó

2018.03.05. 12:32

1968 óta nem volt rá példa, hogy az Új Szó rendkívüli kiadást jelentessen meg. A Kuciak-gyilkosság és az ezzel kapcsolatos politikai fejlemények hatására a lap kiadója és szerkesztősége úgy döntött, a rendes lapzárta után egy nyolcoldalas külön kiadványt készítenek, amelyet igyekeznek a rendes lappal együtt eljuttatni az olvasókhoz.

A különszámban foglalkoznak a vasárnap esti Kiska-, Danko- és Fico-beszéddel, közlik a pénteki demonstrációkon elhangzott legfontosabb felszólalásokat, képriportot közölnek a pénteki megmozdulásokról és Ján Kuciak szombati temetéséről, valamint összefoglalják az elmúlt egy hét eseményeit, és megvizsgáljuk az újságírók veszélyeztetettségét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét