Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyíltan, de trükkösen kampányolnak a TV2 műsorvezetői Orbán mellett

2018.04.06. 18:09

A választási hajrában egyre többen állnak ki, hogy felhívják a figyelmet, hogy mennyire fontos demokratikus jogunkat gyakorolni, és elmenni szavazni. Ezzel nincs is semmi baj, mi is megtettük. Az Andy Vajna kormánybiztos által hazugsággyárrá süllyesztett TV2 frissen kikerült Facebook- videója ezzel szemben eléggé meredekre sikerült. Marsi Anikó, Andor Éva, Istenes László, Gönczi Gábor és munkatársaik ugyanis nyíltan kampányolnak Orbán Viktor mellett. 

A csavar természetesen ott van, hogy ha ezt a tévében adják le, akkor sértve az esélyegyenlőséget irgalmatlan büntetést szabhattak volna ki rájuk, így a Facebookon viszont nem ütközik semmilyen törvénybe ez a fajta nyílt kampányolás. Az persze már más kérdés, hogy ki hisz el bármit egy olyan stábnak, akiknél napi rutin a hazudozás. Két napja épp egy dátumától megfosztott, Dél-Afrikában készült videót úgy adtak el, hogy Olaszországban fosztogatnak közérteket a migránsok.