Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még egyszer megjelenik a Magyar Nemzet

2018.04.13. 09:03

"Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozónkhoz időzítve rendkívüli számmal jelentkezünk. Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában. Küzdünk, utolsó lélegzetünkig! A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogjuk kinyomtatni és ingyenesen fogjuk terjeszteni. Aki el tud jönni a rendezvényre, biztosan kap belőle, aki pedig tud, vigyen magával több példányt is, terjessze környezetében" - írja a Facebookon György Zsombor, a választás után azonnal megszüntetett Magyar Nemzet (volt) főszerkesztő-helyettese.

György ugyanakkor azt is írja, a támogatók beszállhatnak a nyomdaköltségekbe: "Mindez sajnos nincs mégsem teljesen ingyen, a nyomdaköltséghez 400 ezer forint még hiányzik. Ha tudtok, segítsetek. Aki úgy érzi, rá tud szánni valamennyi pénzt erre a kiadványra, kérem írjon erre a címre: mnszamizdat@gmail.com."

A lap sorsáról egyelőre nem csak György Zsombor nem tud semmi biztosat: bár Ungár Péter LMP-s politikus és Milkovics Pál is bejelentkezett, hogy megvásárolja az újságot Simicska Lajostól, mind Ungár, mind Milkovics tárgyalásai megakadtak az Orbán Viktorral pár éve összevesző, de azért a módszereit remekül használó oligarchával.

Ne maradjon le semmiről!