Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három fővárosi rádiós frekvencia is piacra kerülhet

2018.04.20. 13:36

Októberben lejár három budapesti sáv használati jogosultsága. A változás a Jazzy és a Retro Rádió, illetve a Lánchíd Rádió frekvenciáját érinti. A Médiatanács fel is kérte az NMHH hivatalát a Budapest 100,3 MHz, a Dél-Budapest 90,9 MHz és a Budapest 99,5 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek frekvenciatervének kidolgozására.

Tizenkét év után végleg lejár a frekvenciákon a médiaszolgáltatók jogosultsága, a Jazzy és a Retro Rádió esetében október 27-én, a Lánchíd Rádió esetében pedig október 28-án.

További rádiós hír, hogy a Médiatanács elfogadta a Zalaegerszeg 88,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét és a pályázati felhívás tervezetét, amely szerint a médiaszolgáltatási lehetőséget kereskedelmi jelleggel hirdeti meg a testület.

A pályázati felhívás tervezete április 19-től elérhető az NMHH honlapján, annak nyilvános meghallgatására pedig május 11-én kerül sor. (MMonline)