Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eltávolította a tüntetésről szóló beszámolót a Hajdú Online

2018.04.23. 13:44

A 24.hu szúrta ki, hogy nyoma veszett a vasárnapi debreceni tüntetésről szóló tudósításnak a Heinrich Pecina tulajdonába került Hajdú Online-on. A Mediaworks egykori tulajdonosa, a Népszabadság bezárásánál megismert üzletember 2017 júliusának végén szerezte meg a Russmedia magyar érdekeltségeit.

Pedig az újság Mi vagyunk Debrecen néven fognának össze címmel beszámolt, és képet is közölt a város főterén tartott tüntetésről, több ellenzéki politikust és pártot is megnevezve szemlézték az LMP, a Momentum, és Lukácsi Katalin beszédeit.

A cikk vasárnap este még megtalálható volt a Haon.hu címen, hétfő délelőttre azonban eltűnt. A cikk szövegét tárolta a Google, így továbbra is olvasható.

A Hajdú-Bihari Napló című nyomtatott napilapból viszont nem tüntették el az írást, és annak online változatán, a naplo.hu címen is elérhető.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Eltávolította a tüntetésről szóló beszámolót a Hajdú Online

Vasárnap még beszámolt a debreceni ellenzéki tüntetésről az újság, hétfőre eltűnt a cikk.

1114 · Apr 23, 2018 01:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments