Bors: Hajdú Péter nagymamapornóval sokkolta kollégáit

2018.05.02. 06:19

A Bors szerdai cikkében kibontja, mire is gondolhatott Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója (Németh Sándor Hit Gyülekezet-főnök fia) akkor, amikor nemrég bejelentette: a csatorna a szakmai mellett emberi okokból kifolyólag sem kívánja meghosszabbítani Hajdú Péter produkciós cégével kötött szerződéseit.

A lap a Heti Napló egyes stábtagjaitól úgy értesült, hogy Hajdú

gyakran durván, megalázó módon bánt, beszélt kollégáival, ami sokakban lelki problémákat keltett, és nem volt jó hatással a szakmai munkára sem.

Ráadásul a tévés az ATV belső kommunikációjára használt chatprogramon rendszeresen vállalhatatlan tartalmakkal sokkolta érzékenyebb kollégáit. Az egyik volt munkatársa a Borsnak meg is mutatta egyik lementett screenshotot, ami bizonyítja, hogy Hajdú konkrétan nagymamapornót küldött szét a tévében. Az eset a Bors forrása szerint „a női és férfi kollégákat egyöntetűen kiborította”:

A médiában dolgozunk, nem vagyunk vaskalaposak, de gondoljanak csak bele, milyen érzés lehetett meglátni a pornóvideóból kivágott képet, aminek egy nagymamakorú néni a főszereplője. Na és ez az otrombaság nehezen fér össze az ATV szellemiségével, azért ez a csatorna mégiscsak a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek tulajdona, rendszeresen a képernyőre kerülnek a va­sárnapi istentiszteletek.

1520694 screen-shot-2018-05-01-at-203046

A Bors feltételezése szerint elsősorban ezek a megnyilvánulások tették nemkívánatos személlyé Hajdút. A műsorvezető egyébként még nem reagált az értesülésre.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport