Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bors: Hajdú Péter nagymamapornóval sokkolta kollégáit

2018.05.02. 06:19

A Bors szerdai cikkében kibontja, mire is gondolhatott Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója (Németh Sándor Hit Gyülekezet-főnök fia) akkor, amikor nemrég bejelentette: a csatorna a szakmai mellett emberi okokból kifolyólag sem kívánja meghosszabbítani Hajdú Péter produkciós cégével kötött szerződéseit.

A lap a Heti Napló egyes stábtagjaitól úgy értesült, hogy Hajdú

gyakran durván, megalázó módon bánt, beszélt kollégáival, ami sokakban lelki problémákat keltett, és nem volt jó hatással a szakmai munkára sem.

Ráadásul a tévés az ATV belső kommunikációjára használt chatprogramon rendszeresen vállalhatatlan tartalmakkal sokkolta érzékenyebb kollégáit. Az egyik volt munkatársa a Borsnak meg is mutatta egyik lementett screenshotot, ami bizonyítja, hogy Hajdú konkrétan nagymamapornót küldött szét a tévében. Az eset a Bors forrása szerint „a női és férfi kollégákat egyöntetűen kiborította”:

A médiában dolgozunk, nem vagyunk vaskalaposak, de gondoljanak csak bele, milyen érzés lehetett meglátni a pornóvideóból kivágott képet, aminek egy nagymamakorú néni a főszereplője. Na és ez az otrombaság nehezen fér össze az ATV szellemiségével, azért ez a csatorna mégiscsak a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek tulajdona, rendszeresen a képernyőre kerülnek a va­sárnapi istentiszteletek.

1520694 screen-shot-2018-05-01-at-203046

A Bors feltételezése szerint elsősorban ezek a megnyilvánulások tették nemkívánatos személlyé Hajdút. A műsorvezető egyébként még nem reagált az értesülésre.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.