Hajdú Péter tényleg küldött nagyipornót, de nem ezért távozik az ATV-től

2018.05.02. 15:18

Végtelenül undorító és gusztustalan dolog nyilvánosságra hozni egy szerkesztőségen belüli belső csetelést. Ez ma megtörtént, és borzasztóan szégyenlem magam. De talán annyi mentségem van, hogy kollégák vagy barátok közötti üzenetváltások szinte soha nem kerülnek nyilvánosságra. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez egy több, mint fél éves whatsappolás és ebben a körlevelezésben az ATV vezetői közül senki nem vett részt, így erről ők is most értesültek"

- írta Hajdú Péter a Facebook-oldalán, miután az Andy Vajna tulajdonában lévő, így a kormánypropagandát azóta nagykanállal fogyasztó Bors megírta: úgy tudják, a csatorna vezetése azért (is) bontott szerződést a médiaszemélyiség produkciós cégével, mert egy nagymamakorú néni főszereplésével készült pornófilmből kivágott képet küldött körbe a céges belső levelezésben. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója ugyanis korábban azt mondta, a csatorna a szakmai mellett emberi okokból kifolyólag sem kívánja meghosszabbítani a szerződést.

Hajdú azt ugyanakkor tagadja, hogy a konkrét csetelés miatt kényszerülne távozni a csatornától:

Hülyeség, hogy emiatt távoztam volna, hiszen akkor nem csak én nem folytatnám a jövőben a csatornánál. Szóval elnézést kérek, ha valakit megbántottam, és mielőtt tovább pörögne ez a belső cset sztori, még egyszer jelzem, hogy erről sem a tulajdonosi kör, sem a csatornavezetőség nem tudott!

A Bors emellett azt is írta, Hajdú "Gyakran durván, megalázó módon bánt, beszélt kollégáival, ami sokakban lelki problémákat keltett, és nem volt jó hatással a szakmai munkára sem."

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport