Lecserélték Kasszás Erzsit, Bach Szilvia az utódja

2018.05.07. 08:46

Tavaly márciusban robbant be a köztudatba Kasszás Erzsi, a CBA igencsak megosztó reklámkampányának arca, akit Balázs Andrea alakított. Akkor azt írtuk, hogy „az üzletlánc egy vizuális atombombával akarja elterelni a figyelmet a CBA-valóságról". A karakter viszont bevált, az emberek beszéltek róla, így sokakhoz eljutott, ami mindenképpen siker a cég számára. A népszerűség ellenére azonban mertek lépni egy merészet, és alig több mint egy év után elbúcsúztatták a karaktert egy videóban.

Hétfőn pedig bemutatták az utódját: Icukát, a boltvezetőt. Az új karaktert Bach Szilvia alakítja, és egyből két videó is megtekinthető a főszereplésével. A vizuális atombomba kifejezés az új videó esetében is megállja a helyét, de ezúttal a boltról való éneklést egy adag auto-tune-nal öntötték nyakon, ami biztosan lesokkolja majd a reklám nézőit, ha ez indul el YouTube-on a kedvenc cicás videók előtt. Ehhez illően üres boltban táncoló dolgozók és neonfények kerültek a klipbe, meg egy aranyozott bevásárlókocsi.

Az első YouTube-kommentek természetesen követelik vissza Kasszás Erzsit a reklámokba, de úgy tűnik, rövid távon biztosan marad Icuka, ugyanis a sajtóközleményben azt írják: a boltvezető hamarosan segítséget kap, ráadásul „a hazai rapszcéna egyik legismertebb szereplője” fog hozzá csatlakozni. Ez valószínűleg nem lesz más, mint  Ganxsta Zolee, aki áprilisban már kitett a Facebookra egy részletet Icuka új dalából.