Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lecserélték Kasszás Erzsit, Bach Szilvia az utódja

2018.05.07. 08:46

Tavaly márciusban robbant be a köztudatba Kasszás Erzsi, a CBA igencsak megosztó reklámkampányának arca, akit Balázs Andrea alakított. Akkor azt írtuk, hogy „az üzletlánc egy vizuális atombombával akarja elterelni a figyelmet a CBA-valóságról". A karakter viszont bevált, az emberek beszéltek róla, így sokakhoz eljutott, ami mindenképpen siker a cég számára. A népszerűség ellenére azonban mertek lépni egy merészet, és alig több mint egy év után elbúcsúztatták a karaktert egy videóban.

Hétfőn pedig bemutatták az utódját: Icukát, a boltvezetőt. Az új karaktert Bach Szilvia alakítja, és egyből két videó is megtekinthető a főszereplésével. A vizuális atombomba kifejezés az új videó esetében is megállja a helyét, de ezúttal a boltról való éneklést egy adag auto-tune-nal öntötték nyakon, ami biztosan lesokkolja majd a reklám nézőit, ha ez indul el YouTube-on a kedvenc cicás videók előtt. Ehhez illően üres boltban táncoló dolgozók és neonfények kerültek a klipbe, meg egy aranyozott bevásárlókocsi.

Az első YouTube-kommentek természetesen követelik vissza Kasszás Erzsit a reklámokba, de úgy tűnik, rövid távon biztosan marad Icuka, ugyanis a sajtóközleményben azt írják: a boltvezető hamarosan segítséget kap, ráadásul „a hazai rapszcéna egyik legismertebb szereplője” fog hozzá csatlakozni. Ez valószínűleg nem lesz más, mint  Ganxsta Zolee, aki áprilisban már kitett a Facebookra egy részletet Icuka új dalából.