Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Matt LeBlanc kiszáll a Top Gearből

2018.06.01. 12:03

A következő éved végével Matt LeBlanc elhagyja a világ valószínűleg legnépszerűbb autósműsorát, a Top Geart, írja a BBC.

A színész-műsorvezető szerint a Top Geart csinálni baromi jó móka, de a sok utazás és munka miatt nem marad annyi ideje a családjára és a barátaira, amennyit szeretne rájuk szánni. Sajnálja, hogy így alakult, örökre Top Gear-rajongó marad, és további jó munkát kíván a stábnak, mondja.

A Jóbarátok Joey Tribbianiaja 2016-ban lett a Top Gear műsorvezetője, akkori társa Chris Evans volt, aki mindjárt az első évada után elköszönt az adástól. LeBlanc azonban maradt, két újabb évadra szerződött le a Top Gear csapatával, a hírek szerint rengeteg pénzért.

LeBlanc a korábbi műsorvezető, Jeremy Clarkson balhéja után (nem kapott vacsorát, ezért úgy megverte az egyik producert, hogy kórházba került) lett a Top Gear egyik új arca. Ám amíg a szexuális zaklatással vádolt Evans meglehetősen népszerűtlen volt, addig LeBlanc hamar a Top Gear-rajongók szívébe lopta magát.

Hogy ki veszi majd át LeBlanc helyét, egyelőre nem tudni.