Trokán Nóra váltja Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatban

2018.07.18. 08:56

Mint azt korábban megírtuk, az RTL Klub megválik Ubrankovics Júliától, a csatornán nagy sikerrel futó A Tanár című sorozat egyik női főszereplőjétől. Az okokat először csak találgatni lehetett, most azonban már az is biztos, hogy azért válnak meg a színésznőtől, mert nem voltak vele elégedettek, úgy érzik, nem teljesített jól a szerepében. A következő évadban Trokán Nóra váltja a színésznőt, de

nem Ubrankovics szerepét veszi át, hanem teljesen új karakterként érkezik a sorozatba.

Az eredeti sorozat, a német Der Lehrer 2009 óta látható, de a német verzióban a kezdetek óta ugyanaz a színésznő, Jessica Ginkel játssza a női főszerepet.

A szerdai Blikkben a sorozat férfi főszereplője, Nagy Ervin is megszólalt, aki kereken kimondta, hogy nem tudott együtt játszani Ubrankoviccsal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Trokán Nóra váltja Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatban

Trokán új karakterként érkezik a sorozatba, mivel Nagy Ervin nem tudott tovább dolgozni Ubrankoviccsal.

355 · Jul 18, 2018 08:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Nem tudtunk úgy együtt játszani Júliával, ami el tudna vinni egy sorozatot. Nem volt meg a közös nevező, ez pedig feszültséget szült az alkotók között, és ebben a légkörben nem jó dolgozni hosszú távon

– mondta Nagy Ervin. A sorozat producerei szerint Trokán Nórával nem lesz gond, hiszen ők összeszokott párost alkotnak Nagy Ervinnel.

Ubrankovics Júlia úgy érzi, nem volt vele korrekt a csatorna. A színésznőt ugyanis elmondása szerint arra kérték, hogy aktívan vegyen részt a sorozat promóciójában, aztán persze a második évad forgatásában is. Így Ubrankovics semmilyen külföldi munkát nem vállalt 2018 októberéig; többször saját költségén repült haza a sorozat promóciója, utószinkronja vagy bemutatója miatt Amerikából. Aztán mindössze néhány héttel a második évad forgatásának megkezdése előtt zárt ajtók mögött közölték vele, hogy a második évadban már nem tartanak igényt a munkájára.

Az RTL Klub később azt közölte: „Annak oka, hogy a továbbiakban nem kértük fel közös munkára az volt, hogy egyáltalán nem voltunk vele elégedettek. Csalódtunk, nem tartottuk elég jónak. Emellett főszereplőtársa, Nagy Ervin sem szeretett volna vele dolgozni, többször kérte, hogy keressünk neki más partnert, akivel jobban működik a forgatás.”