Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ungár Péter Szentgotthárdon és Egerben terjeszkedik

2018.07.26. 18:55

Elindul Ungár Péter vidéki médiaterjeszkedése: Szentgotthárdon a 9970.hu-t, Egerben pedig az Egriugyek.hu honlapot szerzi meg az LMP országgyűlési képviselője - írja a Népszava.hu

Ungár még júniusban az Indexnek azt nyilatkozta: az a baj, hogy semmilyen más hang nincs vidéken, csak a Fidesz. Online sincs, print sincs, semmi sincs. "Szépen lassan, megyei jogú városonként fog indulni" a vidéki médiaterjeszkedése - mondta.

A Népszava szerint az LMP-s képviselő szeptemberben Szombathelyen és Debrecenben is megpróbál elindítani más hangot, mint a kormánypárté. A munkatársak mindenhol helyi emberek lennének, főleg azok, akiknek elegük van a fideszes, megyei napilapokból. Ungár korábban azt mondta a legjobb az lenne, ha minden megyei jogú városban lenne szabad média, de erre kevés az esély.