Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Végül csak beszántják a Heti Válasz maradékát is

5K8A9640
2018.08.03. 12:26 Módosítva: 2018-08-03 12:32:04

Ügyvezetőváltásra hivatkozva megszüntetik a valasz.hu-t is, ahol eddig a nyomtatott Heti Válasz megszűnése után is megjelenhettek cikkek – közölte a kiadóvállalat. És bár eddig a Digitalstand felületén még megjelent a Heti Válasz digitális kiadása, továbbra is munkát adva a lap újságíróinak, a jövőben ez a felület is megszűnik. A valasz.hu csak archívumként marad fenn.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Végül csak beszántják a Heti Válasz maradékát is

Eddig legalább online működött a valasz.hu, és a digitális lappal maradt munkájuk az újságíróknak, de augusztus 3-ával megszűnik ez a felület is.

718 · Aug 03, 2018 12:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be – áll a közleményben. A csődeljárás alatt álló Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. online felületén, a valasz.hu-n folyó médiatartalom-szolgáltatás a mai nappal megszűnik – jelentették be.

Miután Simicska Lajos befejezte küzdelmét Orbán Viktor ellen, és elengedte médiumai dolgozóinak kezét is, az volt a hivatalos álláspont, hogy a Heti Válasz elméletben tovább működhet, amennyiben sikerül befektetőt találni Simicska helyett. Ez a lehetőség a jelenlegi lépéssel nyilván nem él már. Csütörtökön már az is kiszivárgott: a Heti Válasz romjain, fideszes minisztériumi felülettel a Mandiner című kormánypárti portálból csinálnának nyomtatott lapot.

Ugyanez a közlemény tájékoztat arról is, hogy 2018. augusztus 1-jével visszahívták Schlecht Csabát a Lánchíd Rádió Kft. ügyvezetői posztjáról, a társaság képviseletét az eddigi társügyvezető, Csizmadia József Benedekné önállóan látja el.