Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Népszava: Megszűnik a Magyar Idők

2018.08.07. 07:42

Valamikor szeptember elején újraindul a Magyar Nemzet, de a politikai párhuzamosság kiküszöbölése miatt ezzel együtt megszűnik a Magyar Idők – tudta meg a Népszava. A lap keddi cikkében egy, a kormány médiapolitikájára rálátó ember azzal az amúgy logikus érvvel magyarázta a döntést, hogy 

a politikai napilapok piaca olyan kicsi Magyarországon, hogy nem lenne semmi értelme megtartani a Magyar Időket,

a két napilap ugyanis óhatatlanul is versenytársává válna egymásnak.

FRISSÍTÉS: Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője a Pestisrácoknak cáfolta a Népszava cikkét:

Ez egy minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa. Egyetlen szó sem igaz belőle. Jelenleg nincs is napirenden ez a kérdés, így döntés sem születhetett róla.

- nyilatkozta Gajdics.

A Magyari Időket egyébként a Simicska Lajos Orbán-ellenes fordulata (az úgynevezett G-nap) miatt kieső Magyar Nemzet pótlására hozta létre a lap volt főszerkesztője, Liszkay Gábor a Napi Gazdaság átfazonírozásával. 

Ráadásul a Simicska Lajos által az áprilisi választások után hirtelen felszámolt, majd a Hír TV-nek a kormánypárt kebelére való visszatérését is levezénylő Nyerges Zsolthoz került Magyar Nemzet munkatársait várhatóan a Magyar Időktől helyezik át.