Erzsébet
1 °C
4 °C

Már szombathelyi lapja is van Ungár Péternek

2018.08.15. 13:40

Folytatódik Ungár Péter vidéki médiaterjeszkedése: az LMP-s képviselő korábban szentgotthárdi és egri internetes újságokban szerzett tulajdonrészt, az Átlátszó szerdán azt írta, hogy a politikus most egy szombathelyi újság mellé állt.

A ma elindult ugytudjuk.hu bemutatkozó posztjában a következőket írták:

Egy csapat lelkes és elhivatott szombathelyi újságíró úgy döntött, hogy lapot alapít azzal a szándékkal, hogy gazdagítsa a kormányfüggetlen média szerény táborát. 

Az Átlátszó azt írja, hogy a lap kiadója a a Kő a Mezőn Nonprofit Kft., aminek legnagyobb tulajdonosa Ungár Péter. Szintén tulajdonos Farkas Balázs, aki egyben a lap főszerkesztője, ezenkívül tulajdonrészt kapott az újság három másik munkatársa is. Farkas Balázs az Átlátszó Országszerte blogjának Nyugat-magyarországi tudósítója is.

Ungár Péter korábban az Indexnek azt mondta, hogy lassan, megyei jogú városkonként szeretne egy hálózatot kiépíteni, hogy vidéken is legyen más hang, ne csak a Fidesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?