Ödön
1 °C
11 °C

A Pesti Srácok főszerkesztője műsort kapott a Hír TV-n

huth
2018.08.28. 18:37

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője lesz a Szabadfogás című műsor vezetője a Hír TV-n, értesült az Azonnali több forrásból.

Szikszai Péter, a visszafoglalt Hír TV vezérigazgató-helyettese a Mandiner hétfői interjújában beszélt először arról, hogy a Szabadfogás "más vendégekkel" indul újra. "Vitát akarunk a műsorba, ezért jobboldalról és baloldalról is hívunk szereplőket. Reméljük, elfogadja mindenki a meghívást, és akkor valóban kemény szóváltások lesznek" – mondta.

Szikszai szerint a jelenlegi ellenzékben lévő politikusok nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak a megszólalási lehetőségek között, de nem ijednének meg egy esetleges ellenzéki bojkottól sem. "Arra azért nem számítok, hogy Gyurcsány Ferenc a küszöbünkön virraszt egy interjúlehetőségért" – tette hozzá a Szabadfogás kapcsán.

A Szabadfogást azóta szünetelteti a csatorna, hogy a hónap elején visszavette a Hír TV irányítását a korábbi, kormánybarát vezetés, ezáltal az addig ellenzéki csatorna újra a lakájmédia része lett. A műsort korábban Dévényi István, az azóta megszűnt Heti Válasz újságírója vezette.

Az Azonnali úgy tudja: Huth neve felmerült a Hír TV Magyarország élőben című műsora kapcsán is, értesüléseik szerint ő fogja helyettesíteni a napokban a szabadságon lévő Farkas Krisztinát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?