Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megúszta a börtönt VV Indián

2018.09.28. 08:47

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott S. György, azaz a Való Világ egykori szereplője,Indián, számolt be róla a Blikk. Indiánt két évvel ezelőtt vették őrizetbe, fél évet előzetes letartóztatásban töltött, majd házi őrizetbe került kábítószer-kereskedelem miatt.

A per első számú vádlottja, M. Gy., visszaesőként 9 év börtönbüntetést kapott, tőle vásárolta VV Indián a drogot. Az egykori realityszereplő a lapnak azt mondta, hogy korábban tartottak nála házkutatást, de akkor nem találtak semmit a nyomozók. Arról is beszélt, hogy azért használta a szereket, mert napi 12-14 órákat dolgozott pultosként a Balatonon és szüksége volt rájuk, hogy bírja a tempót. Korábban egy ittas vezetés miatt volt bírósági ügye, azért 200 ezer forintos büntetést kapott. A most kiszabott felfüggesztett börtönbüntetést másodfokon is elfogadta a bíróság.  

Indián jelenleg segédmunkásként és kulcsosként dolgozik egy szórakozóhelyen.