Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rákay Philipék vették meg a hódmezővásárhelyi rádiót

2018.10.01. 20:23

A hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek új tulajdonosa lett, írja a 24. Ezt a rádió korábbi tulajdonosa tudatta közleményben az adó honlapján, és az is kiderült, hogy három helyi újságot (Mindszenti Hírek, Kutasi Hírek, Mártélyi Hírek) is működtető Kisbíró Kft-t Bada János, Csepreghy Nándor és Rákay Philip vette meg.

Rákay Philip korábban  a Magyar Televízió vezérigazgató-helyettese volt, Csepreghy Nándor pedig a Lázár János vezette Miniszterelnökség volt miniszterhelyettese és államtitkára. Bada János Lázár gimnáziumi osztálytársa volt, aki annak a Zrt-nek a tagja, amely a Lázárhoz köthető vadászkastélyt  is működteti.

A hódmezővásárhelyi média Fidesz-közeli tulajdonosváltása szorosan kapcsolódhat ahhoz a hadjárathoz, amelynek részeként igyekeznek ellehetetleníteni Márki-Zay Pétert, a város független polgármesterét, legalábbis ezt lehet feltételezni Lázár szóvivőjének, Göbl Vilmosnak a korábban kiszivárgott levele alapján.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas