Judit
2 °C
7 °C

Kanye West motherfuckerezéssel vitt új színt a Fehér Ház mindennapjaiba

2018.10.12. 12:13 Módosítva: 2018-10-12 12:13:58
GettyImages-1051906886
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Kanye West, azaz Ye Elment a maradék eszem is 2018 turnéja a Fehér Házba érkezett tegnap este, és ha valaki azt hitte, hogy Kim Kardashian férje nem saját magát, azaz Ye-t adja majd a meeting alatt végig láthatóan kiválóan szórakozó Donald Trump előtt, az nagyon tévedett. Ye ezúttal nem két számmal kisebb strandpapucsban érkezett, a fején viszont ott virított egy Trump kampányszlogennel (Make America Great Again) kihímzett piros baseballsapka, és azzal kezdte a beszélgetést - amit a sajtó kismillió képviselője mellett az amerikai fekete közösséget képviselő prominens alakok is részt vettek, hogy 

Trump a hősök útját járja éppen, és arra valószínűleg nem számított, hogy egy ilyen veszett faszagyerek fogja ebben támogatni, mint Kanye West.

A veszett faszagyerek a crazy motherfucker magyarítása lenne, hirtelen nem jutott jobb az eszembe. A magáról továbbra is E3-ban beszélő zenészember sajnos nem Ye-ként mutatkozott be, gondolom, ez most még nagy sokk lett volna, ráadásul Trump nemigen vette volna a lapot a "Hi, Mr. President, I'm Ye" köszöntésre. Sebaj, a beszélgetés így is elég szürreálisnak bizonyult, idézzünk belőle, ingyen van:

  • "Imádom Hillaryt. Imádok én mindenkit, csak az ő "Vele vagyok" kampánya valahogy nem jött be nekem. Én a fiammal szeretek labdázni, és amikor magamra veszem ezt a sapkát, Supermannek érezem magam."
  • "Elnök úr, varrt nekem egy Superman-köpenyt. Ő a kedvenc szuperhősöm."
  • "Nem adok olyan válaszokat, amiket a kontextusból kiragadva lehet használni. Tessék szépen 4D-sakkozni velem, mint a Különvéleményben. Az nem is olyan egyszerű. Hanem összetett."
  • "Bipoláris zavarral diagnosztizáltak. De nem vagyok bipoláris, csak nem alszom eleget."
  • "Ön akadályozta meg a háborút Észak-Koreval, elnök úr. Az első napján! Bejött, leült, megoldotta."

Van még ott, ahonnan ez jött, de egy nap csak 24 óra, ugye. A beszélgetés egy pontján a túlmozgásos, ezért minden rendes testőr rémálmát jelentő Ye felpattant, előkapott egy iPhone-t, és mutatott Trumpnak egy fotót egy hidrogénmeghajtású repülőről, amivel szerinte az elnöknek közlekednie kellene. Aztán jött egy ölelés is. Trump a találkozóról később azt mondta, hogy

Megmondom őszintén, lenyűgözött. Nem semmi beszélgetés volt.

Tru dat, bro.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?