Ödön
1 °C
11 °C

Kormánypárti üzleti kör viszi a reklámokat az ATV-re

2018.10.25. 18:29

A továbbiakban az Atmedia értékesíti az ATV televíziós és online hirdetési felületeit - írta közleményben a sales house. Az Atmedia nagyobb részt a Habony Árpád hitelezőjeként ismerté vált Tombor András, kisebb részben pedig Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. Mészárost valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, Tomborról pedig itt írtunk részletesebben

Az ATV vezérigazgatója azt mondta a 24.hu kérdésére, hogy "szakmai döntés" született, a tárgyalási folyamat során egy politikussal sem találkozott, és azt várja, hogy a jövőben jelentősen nőnek majd a csatorna hirdetési bevételei. Arra a felvetésre, hogy mostantól a felcsúti milliárdos közelébe került a médiavállalkozás, így felelt: 

Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.

Az Atmedia értékesíti többek között a köztévé, a TV2, az Echo, a Spíler, illetve még sok más, nem közéletű tematikájú csatorna reklámfelületeit.  

Az ATV hirdetési felületeinek értékesítésére az RTL Klub reklámértékesítője, az R-Time is tett ajánlatot az Atmedia mellett, erre Németh azt mondta, hogy most jött el az ideje a továbblépésnek. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?