Zelma, Rajmund
-4 °C
-1 °C

Tragikus körülmények között halt meg a Schwarzwaldklinika egykori szereplője

2018.10.25. 08:59 Módosítva: 2018-10-25 09:56:42

Ugyan már júliusban meghalt, de csak most derült fény A klinika néven futó német tévésorozat egykori szereplője, Karin Eckhold halálának tragikus körülményeire.

A nyolcvanas évek végén Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő Schwarzwaldklinik című szappanoperában Karin Eckhold játszotta  Brinkmann professzor (Klausjürgen Wussow) titkárnőjének, „Meisecske kisasszonynak” a szerepét.

Karin Eckhold férje, a 79 éves Ottmar Herren, az esseni színház egykori vezetője idén július 3-án halt meg. Haláláról a város közleményt is kiadott. Felesége halálának körülményei azonban csak most derültek ki.

A Bild azt írja: a házaspár júliusban együtt követett el öngyilkosságot, holttestüket közös otthonukban találták meg.  Karin Eckhold nyolcvanéves volt.

A színésznő a klinika című tévésorozaton kívül játszott A vidéki doktor, Az álomhajó és a  Großstadtrevier című sorozatokban. Utoljára 2017-ben, a ZDF SOKO Wismar című szériájában volt látható a képernyőn.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

   

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!