Jolán
2 °C
4 °C

Tragikus körülmények között halt meg a Schwarzwaldklinika egykori szereplője

2018.10.25. 08:59 Módosítva: 2018-10-25 09:56:42

Ugyan már júliusban meghalt, de csak most derült fény A klinika néven futó német tévésorozat egykori szereplője, Karin Eckhold halálának tragikus körülményeire.

A nyolcvanas évek végén Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő Schwarzwaldklinik című szappanoperában Karin Eckhold játszotta  Brinkmann professzor (Klausjürgen Wussow) titkárnőjének, „Meisecske kisasszonynak” a szerepét.

Karin Eckhold férje, a 79 éves Ottmar Herren, az esseni színház egykori vezetője idén július 3-án halt meg. Haláláról a város közleményt is kiadott. Felesége halálának körülményei azonban csak most derültek ki.

A Bild azt írja: a házaspár júliusban együtt követett el öngyilkosságot, holttestüket közös otthonukban találták meg.  Karin Eckhold nyolcvanéves volt.

A színésznő a klinika című tévésorozaton kívül játszott A vidéki doktor, Az álomhajó és a  Großstadtrevier című sorozatokban. Utoljára 2017-ben, a ZDF SOKO Wismar című szériájában volt látható a képernyőn.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

   

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?