16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Irán 0
Egyesült Államok 0

Lemondott Matolcsy Ádám az Origót kiadó cég vezetéséről

2018.11.30. 15:40

Matolcsy Ádám - Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnökének fia - 2018. december 1-jei hatállyal lemond az Origót birtokló New Wave Media Group (NWMG) vezetői tisztségéről, utódja Gosztonyi Balázs lesz - közölte az Origo pénteken.

Gosztonyi több mint 4 éve dolgozik a cégcsoportnál: korábban az operatív igazgatói tisztséget töltötte be, jelenleg pedig a teljesítménykontrolling és az akvizíciós területek tartoznak hozzá - írja a portál.

A New Wave Media Group birtokolja az Origo-csoport minden tagját, köztük a Freemailt, a Life.hu-t, a VS.hu-t vagy a Videát is. (A teljes portfólió a következő: Origo, Life, Origo Sport, Newsfeed, Travelo, Gphírek, Investor, Üzletrész, She, Vs, Freemail, Köpönyeg, Videa, Reblog, Life Tv, Ozone Tv.)

Matolcsy Ádám 2017 októberében lett a cégcsoport igazgatója, miután az ő kizárólagos tulajdonában lévő Magyar Stratégiai Zrt. az előző nyáron megvette a New Wave-et Száraz Istvántól, aki alatt a VS.hu lényegében megszűnt létezni, amikor kiderült, hogy az újságírók háta mögött a portál tulajdonosai félmilliárd forintot mutyiztak össze a Matolcsy György-féle alapítványoktól, és aki azért vásárolta fel az Origót, hogy kormányprogandává züllessze azt. Matolcsy Ádám ugyanakkor azt mondta: az Origo konzervatív, de véletlenül sem propagandaoldal.

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Bankszámla